Fred nebo Illyria?

Moderátoři: Buffy, Illyria, Vamp

Koho mate radsej?

a) Fred
18
40%
b) Illyriu
14
31%
c) obe mam rad/a rovnako
13
29%
d) ani jednu z nich nejak prilis neoblubujem
0
Žádná hlasování

Celkem hlasů : 45

Odeslatod Lili v 30 led 2007, 12:53

Abych se přiznala,tak je to hodně težké rozhodování..
takže nejprve Fred. Byla krásná, milá,hodná,chytrá a hlavně taková čistá...prostě to byla Fred. Když jsem ji viděla poprvé v Pyeley,tak jsem si říkala,chudák holka,jak tam musí trpět,ale jak pomohla Angelovi a vůbec ho neudsuzovala za to,že se tam projevil jeho démon...jsem si říkala,ty brďo ta holka je úžasná...a potom jak sme mohli vidět jak se mění,jak byla s Gunnem šťasná,pak jak se chtěla pomstít a pak konečně s Weslym... :smajlik_40:
Illyria...jak se Fred změnila v Illyriu, tak se musím přiznat, pořád jsem si myslela,že ji nějak přivedou zpátky, aby sme měli zase naši Fred.Ale pak díl po tom,bylo jasné,že to nepude...(hodně jsem Fred ,,obrečela") Ale to jak se Illyria chovala a jak se také měnila-přišlo mi to hodně podobné jako u Fred,prostě a na konci jak se zachovala k Weslymu to bylo od ní uplně moc hezké,takže jsem si oblíbila hodně i Illyriu...
Nemůžu rozhodnout,kterou jsem měla radši,pač jsou obě tak rozdílné a přitom tolik podobné(v něčem i stejné)
Zakonč¨ila bych to takto: Úžasná Fred a geniální Illyria :smajlik_40:
Lili
upírek
upírek

Odeslatod Laerry v 30 led 2007, 14:40

A pro koho jsi tedy nakonec hlasovala? :mrgreen: Hádám, že pro možnost Mám je ráda obě \:D/ Ani se ti nedivím, takové dilema...
http://carpe-noctem.wz.cz/
Laerry
potencionální
potencionální

Odeslatod Lili v 30 led 2007, 20:31

Jj pro obě,měla jsem je ráda obě,jak sem psala výše...nevim,nemohla jsem se rozhodnou a tak jsem dala obě... a jinak anketa je nerozhodně..¨. :D
Jako fakt se to nedá rozhodnou v mým případě... :roll:
Lili
upírek
upírek

Odeslatod trpaslixx v 27 úno 2007, 15:36

Lili píše:Úžasná Fred a geniální Illyria :smajlik_40:

Aaaano, těchhle pár slov dokonale vystihuje moje dilema. Mám je ráda obě :smajlik_40: a tak jsem i hlasovala.
trpaslixx
klíč
klíč

Odeslatod Sisinka v 18 bře 2007, 19:38

Mě byla sympatičtější Fred....nic ze sebe nedělala a přitom si myslím že byla svým způsobem kouzelná a krásná....a v Angelovi stvárnila super roli....:) :smajlik_66:
Sisinka
upírek
upírek

Re: Fred nebo Illyria?

Odeslatod Leca v 02 úno 2008, 13:09

Kdo by neměl rád roztomilou Fred?
Slabá a jemná dívka vtažena do (pro ni) "pekelné" dimenze. Pryč od přátel a rodiny... člověk by řekl že ji to musí doživotně poznamenat, ale dík Angel teamu se odtud dostala jak fyzicky, tak psychicky :wink:
= v AtS novou dosud neokoukanou postavu... Bylo zajímavé pozorovat její rozvíjení. Postupné znovuzískávání sebedůvěry.
Když jsem viděla 5x15 A hole in the world musím říct, že mi jí i Wesse bylo štrašně líto...
Ale náhradou za Fred jsme získali Ill :!:
neobyčejně přitažlivou postavu, která dle mě povodí AtS rozvířila neuvěřitelným způsobem!
Nepřekonatelná bohyně přišla o většinu své moci a musí se naučit žít mezi " lidskými červi"
Scény jak s Wessem tak se Spikem byli wouw!...

takže závěrem, těřko si vybrat mezi temito postavami... dřív bych napsala že je pro mě jedničkou Ill, ale teď si tím nejsem až tak moc jistá...
Jestli jsou nějaké dobře doložené záznamy, jsou to záznamy o upírech. Nic nechybí: oficiální zprávy, přísežná prohlášení vážených lidí, kompletní soudní důkazy. A přes to všechno, kdo věří v upíry?
– Rousseau.

http://dream-world.tym.cz/
Leca
čaroděj/ka
čaroděj/ka

Odeslatod Dith v 05 úno 2008, 22:55

Tak to já si naprosto jistá jsem.
Fred jsem měla ráda, byla určitě sklělým přínosem pro Ats, ale na mě byla její povaha, až taková jemňoučká. Chápu, že se mnou nebudete mnozí souhlasit, ale já to tak vidim. Měla pár opravdu výborných momentů a trojúhelník Wesley/Fred/Gunn byl nezapomenutelný...a dvojice W/F jedinečná..i když jen na takovou malinkou chvíli...
A pak konečně příšla Illyria. I když Fred mi bylo líto...s Illy přišlo něco pořádnýho....úžasnýho a po dlouhý době ženská nakopala prdel, jak Angelovi, tak i Spikovi :mrgreen: :mrgreen:
Byla tam jen pár dílů, ale přesto na mě zapůsobila...Její vyrovnávání ve světě, kde nevládnou Bohové, ale lidi, bylo naprosto úžasně zahraný...
Jednoznačně jsem pro pro tvrdou Illy.
Pozn.:možná ta modrá barva dělá svoje :D :D :D
Život a smrt. Jestli skončím dnes, stejně to stálo za to. I ty strašné chyby, které jsem udělala a které bych napravila, kdybych mohla. Ty bolesti které mě ničily a děsily mou duši. To všechno stálo za to. Že mi bylo dovoleno jít tam, kam jdu..[/b]
Dith
pozorovatel/ka
pozorovatel/ka

Odeslatod Ver v 29 úno 2008, 12:17

Dith píše:Fred jsem měla ráda, byla určitě sklělým přínosem pro Ats, ale na mě byla její povaha, až taková jemňoučká.

To u mě je to víc Fred, sice jen o maličký kousíček... :) jasně Ily byla jako bouře a skvěle se hodila do posledního boje a snad i projevila něco jako emoce, když Wesley umíral :smajlik_63: :cry: ...ale Fred,nebyla jen křehoučká a jemňoučká ťuti, nuti...uměla chránit ty co milovala, rozdala by se pro ostatní, kde by byl třeba Spike, kdyby s tím ona něco nedělala? Byla oporou, cítila s něma a uměla se i pěkně naštvat - viz. pomsta profesorovi.
No a byla tam dýl. :D
ŽIvot je jen otevření a zavření očí, důležité je, co za ten krátký okamžik uvidíme....
Ver
démon
démon

Odeslatod METALISTKA v 17 srp 2009, 10:19

Já nwm tohle bylo dilema i pro mě ale nakonec sem stejně dala obě.......i když mám o něco radči Fred tak stejně Illyria to tak trochu povzbudila a ta hlava na stranu prostě dokonalý :smajlik_09:
METALISTKA
pozorovatel/ka
pozorovatel/ka

Odeslatod LilySlayer1234 v 30 říj 2009, 22:55

každá z nich má něco do sebe ... Fred e chytrá a Illyria je tak .... pradávná :D :D :D :D :D :D :D :D :D
LilySlayer1234
pozorovatel/ka
pozorovatel/ka

Odeslatod Lanevra v 28 led 2010, 02:15

Já jsem hlasovala že mám obě ráda stejně.
Fred se mi vždycky velice líbila, je to typ dívek které mám ráda. Jemné, něžné, co potřebují chránit, ale přesto když není na dosah nikdo kdo by je podržel, dokouží semi převzít inniciativu.
(Ale Cordelie se mi vzhledově vždycky líbila víc, Charisma je prostě kus :smajlik_59: )

Pak na scénu přišla Illyrie a já jsem se doň, tak nějak zamilovala. Je to :smajlik_45: Bohyně, je tedy vhodná k uctívání :smajlik_59: a mě je líto že je o ní tak málo povídek včeštině :? .
Já: Morganko, kdo je nejhloupější ptáček na světě?
Morgana: Ty Pepo!
---------------------
Tak to vidíte!
Lanevra
upírek
upírek

Předchozí

Zpět na postavy & vztahy