FF 2009

Srazy fanoušků - SlayerCon na festivalu Fantazie a další...

Moderátor: Síma

FF 2009

Odeslatod Sarah v 26 led 2009, 19:23

02.07.-12.07.2009

Tak už se nám to pomalu ale jistě blíží:) asi si říkáte, že nemám moc co na práci, že zakládám topic s půlročním přestihem :) ale musím už v práci pomalu nadhazovat, kdy si budu brát dovolenou, takže se chci s ostatními podělit o svůj plán jak jet na FF :D já osobně to vidím na odjezd v pátek 03.07., jak jinak než z Brna :) a zůstat bych chtěla až do 12.07. - tzn. celých 9 dní :) sice každým rokem plánuju jet na celý FFko, ale tady mě láká to, že stačí vybrat jen 4 dny dovolené :) a odjezd v pátek odpoledne se mi jeví jako docela ideální 8)

Takže to jen tak pro ty, co se budou chtít kdyžtak přidat:D za půl roku :D
It's not lying if they make you lie, if the only truth they can accept is their own.
Sarah
klíč
klíč

Re: FF 2009

Odeslatod Gabca11 v 26 led 2009, 21:51

Já bych tentokrát taky ráda jela na celej, takže pokud to vyjde, jedu asi už ve čtvrtek, takže s tebou asi poprvé nepojedu vlakem :cry: :mrgreen:
Wash:''That sounds like something out of science-fiction.''
(Firefly, Objects in space)
Gabca11
přemožitel/ka
přemožitel/ka

Odeslatod Fay v 27 led 2009, 16:36

ja mam v plane ist v utorok 7.7 a zostala by som pravdepodobne az do nedele, ale este to neviem na 100%.. ale ten utorok je isty.. ;) v stredu a vo stvrtok mame Supernatural, czie.. :D:D
Is it your smile or your laugh or your heart?
Does it really matter why I love you?
Anywhere there's a crowd, you stand out
Can't you see why they can't ignore you
Fay
potencionální
potencionální

Odeslatod Dawnie v 27 led 2009, 18:49

Sarah: na zakládání topiců o FF není nikdy moc brzo :mrgreen: :mrgreen: btw. jsem asi mimoň, ale kde jste sehnali program na FF ? Já když se podívám na stránky FF, tak všude, kde je odkaz na program, nebo na rozdělení na jednotlivé dny. .. tak je vždy neexistující stránka #-o #-o
Edward: "I had an adrenaline rush. It´s very common. You can google it."
Dawnie
démon
démon

Odeslatod Skye v 27 led 2009, 19:10

Dawnie píše: na zakládání topiců o FF není nikdy moc brzo :mrgreen:

... aneb jak včera Vašek psal ve svém druhém organizačním mailu: už jen 155 dní :mrgreen:
Happiness hit her like a train on a track
Coming towards her stuck still no turning back
Happiness hit her like a bullet in the head
Struck from a great height by someone who should know better than that

TLW +++ T:TSCC +++ Whedon
Skye
přemožitel/ka
přemožitel/ka

Odeslatod Gabca11 v 17 úno 2009, 22:58

Dneska vyvěsili na stránky FF letáčky, a musím říčt, že ten slayerconovej je letos fakt krásnej!! :) A přesně ten plakát Dollhousu co je tam použitej je můj nejoblíbenější :mrgreen:
Dobrá práce =D>
Gabca11
přemožitel/ka
přemožitel/ka

Odeslatod kernel32 v 03 bře 2009, 16:26

Po domluvě se Skye jsem na Facebooku založil skupinu SlayerConu, takže pokud máte na FB účet, budeme rádi, když se do ní připojíte. :D :wink:
http://www.facebook.com/home.php#/group ... 182&ref=ts
kernel32
potencionální
potencionální

Odeslatod Gabca11 v 04 bře 2009, 14:05

kernel32 píše:Po domluvě se Skye jsem na Facebooku založil skupinu SlayerConu, takže pokud máte na FB účet, budeme rádi, když se do ní připojíte. :D :wink:
http://www.facebook.com/home.php#/group ... 182&ref=ts

Ooou yeeees! 8) :mrgreen: :mrgreen:
Gabca11
přemožitel/ka
přemožitel/ka

Odeslatod Sarah v 05 bře 2009, 12:04

Ještě mě tak napadlo, že whedon by mohl docela dobře fungovat jako způsob akvizice nových účastníků FF:) už se v komentářích pomalu lidi začínají zajímat, takže by pak myslím stálo za to upozorňovat i na jednotlivé přednášky formou kratšího článku, fotek, prostě nějak ty lidi nalákat na konkrétní věci:)
It's not lying if they make you lie, if the only truth they can accept is their own.
Sarah
klíč
klíč

Odeslatod Síma v 05 bře 2009, 15:32

Jo jo, myslím, že to je dobrý nápad, stejně to co budeme dávat na Slayercon web se bude ukazovat na whedonovi, takže budeme strašně lákat :mrgreen: :mrgreen:
"K dobru se obracejí lidí, kteří dovedou odpouštět. Je to obtížná záležitost, avšak lidé mohou konat dobro jen tehdy, když jsou svobodní, schopní volit, když nežijí v zajetí potřeby odreagovat si vlastní pocit ublížení. "
Síma
klíč
klíč

Odeslatod Skye v 05 bře 2009, 20:17

Sarah píše:..takže by pak myslím stálo za to upozorňovat i na jednotlivé přednášky formou kratšího článku, fotek, prostě nějak ty lidi nalákat na konkrétní věci:)

Skvělý nápad, Sarah :-) Určitě jsem pro.
Happiness hit her like a train on a track
Coming towards her stuck still no turning back
Happiness hit her like a bullet in the head
Struck from a great height by someone who should know better than that

TLW +++ T:TSCC +++ Whedon
Skye
přemožitel/ka
přemožitel/ka

Odeslatod Sarah v 07 bře 2009, 10:24

Klidně bysme z toho mohli udělat každotýdenní lákadlo a vždycky jednou za týden upozornit na nějakou přednášku, myslím že při whedonově návtěvnosti to musí nalákat aspon pár lidí určitě:)
Sarah
klíč
klíč

Odeslatod tru v 13 bře 2009, 22:46

taaak, po tydnu mucivych pochyb bez internetu, kdy jsem zila v domeni, ze mi do letniho festivalu zase presne spadne rodinna oslava stejne jako na podzim, jsem zjistila, ze je to v pohode! :mrgreen: takze nakonec pravdepodobne pojedu sice az v pondeli, ale aspon ze tak!! 8) takze ted uz me nic nezastavi...... [-X
Come on! Vampires! Grrr! Nasty! Let´s annihilate them. For justice - and for - the safety of puppies...and Christmas, right? Let´s FIGHT that evil! - Let´s KILL something!
Oh, come ON?!?
tru
démon
démon

Odeslatod Sarah v 29 bře 2009, 13:39

Tak přihlašování je spuštěno, kapacity je pomalinku zaplňují a stejně tak se ke mě dostávají dotazy na přihlášku;) co se mě týče, volím jako vždy spaní ve spacáku a jako každoročně budeme myslím i letos preferovat ZŠ Smetanovu - je to blízko a sprchy jsou zkousnutelný :) upozorňuji, že o tuhle ubytovací možnost bývají, stejně jako o spaní v OA, docela rvačky, takže s přihlašováním moc dlouho neváhejte, počítám že tak do měsíce a půl už moc možností na výběr nebude... ale nebojte, i Buttulova to případně jistí...

PŘIPOMÍNÁM, ŽE KDO BUDE CHTÍT BÝT UBYTOVÁN SE SKUPINOU TADY Z FORA, JE NUTNO DO PŘIHLÁŠKY UVÉST "ZŠ SMETANOVA" A DO KOLONKY "UBYTOVAT S..." - UVEĎTE MOJE JMÉNO "LUCIE HORÁKOVÁ" A DO NICKU STARÝ ZNÁMÝ KOD "BUFFY A ANGEL"...

DO POZNÁMKY TO RADĚJI JEŠTĚ ZOPAKUJTE "PROSÍM UBYTOVAT S BUFFY A ANGEL"
- PROSTĚ ZDŮRAZNIT ŽE PATŘÍTE K BA;)

V případě problémů mi písněte PM nebo to napište rovnou sem;) S Kubi jsme se teď přihlásily od pátku 03.07. až do konce a všechno šlo ok;)
Naposledy upravil Sarah dne 29 bře 2009, 14:30, celkově upraveno 3
Sarah
klíč
klíč

Odeslatod Buffy v 29 bře 2009, 14:01

U mňa to zatiaľ vyzerá predbežne na nedeľu 5.7. alebo pondelok 6.7. :wink:
Neúspech nás učí, že porážka sa dá prežiť. Neuspieť nie je hanba. Hanba je báť sa vstať a skúsiť to znova.
(Benjamin Barber)
Buffy
klíč
klíč

Další

Zpět na SlayerCon