(Angel,Buffy) series vs (Twilight)

V každém pokolení je jedna vyvolená. Osamocena bude bojovat proti upírům, démonům a silám temnoty. Je přemožitelka.

Moderátoři: Síma, Buffy, Illyria, Vamp

(Angel,Buffy) series vs (Twilight)

Odeslatod Darkwomen v 26 pro 2009, 19:53

Angel seriál nebo ztmívání takovou otázku si kladu velmi často.Podle mě by vyhrál Angel a Buffy ,proto že je mám ráda.Ztmívání je skoro všude kolem nás ale Angel nebo Buffy prostě nikde.
(Angel a Buffy)--- jsou nejlepší seriály i filmy a ztmívání je od nich odvozené je to spin-off.
Když se ptám kamarádů vůbec nikdo to nezná a přitom Buffy je hodně známá ,ale o ztmívání vědí skoro všecko.
Kdo bodle vás lidi je lepší: Angel a Buffy vs Zmívání a nebo: Angel(us) vs Edward
Darkwomen
pozorovatel/ka
pozorovatel/ka

Re: (Angel,Buffy) series vs (Twilight)

Odeslatod Laerry v 29 pro 2009, 00:06

Heh, si neodpustím malý dotaz: ale co znamená slovo "Ztmívání"? :lol: (či dokonce zmívání :mrgreen: )

Jinak srovnávat Stmívání s Btvs/Ats nemá cenu - kdo tomu rozumí, ví svoje, ale je marné někoho přesvědčovat o opaku. Časem třeba dozraje k rozumnému poznání a prozření 8)
http://carpe-noctem.wz.cz/
Laerry
potencionální
potencionální

Odeslatod Darkwomen v 30 pro 2009, 11:39

Nejhorší je když se zaptám někoho jestli zná Buffy.Věčinou říkají ,že ne.Buffy je legenda všech upíru a přemožitelek.Chci se zeptat myslíte že Edward má nějaké upíří zuby?.Vypadá že Twilight je známí úplně všude.Chce to udělat nějaký velký Slayercon festival,aby dorazili všichni herci a herečky
z Buffy a Angela a tak podobně.Pak by byli známější,ale o to nejde.Já bych tam šla.
Jo a ktomu Zmívání (Stmívání) velmi často se přepíšu ,tak že je to normální.
Nemáte někdo číslo na Josse Whedona asi ne co.
Stejně by to bylo drahý. :D :P
Darkwomen
pozorovatel/ka
pozorovatel/ka

Odeslatod slayer v 20 úno 2010, 18:38

Každej ( Btvs i twilight) má své klady a zápory a myslím že podobné si to moc není, ale jakmile někdo propadne upíří tématice, je mu jedno jestli se rysy tohohle seriálu objevují i jinde.. co se týče upírů asi už nejde napsat něco, co by se zdánlivě neopičilo po už známých věcech a nesklidil posměch.. Každopádně nevim, pro co bych hlasoval radši, jsem cvok do obojího.. :oops: :lol:
slayer
pozorovatel/ka
pozorovatel/ka

Odeslatod Lanevra v 09 bře 2010, 19:50

K tomuto tématu se ráda a honě vyjádřím.
Ponejprv bych chtěla upozornit že Buffy/Angel není první pár člověk/upír, vždyť tu máme i starý dobrá pár Mina/Dracula. Ano, můžete odporovat že to není láskyplný vstah jako B/A nebo B/E, ale i tak je to vztah.
Stmívání mám ráda a ano jeho kolem plno a já jsem s toho pořádně (cenzura).
Já si Stmívání jako knížku koupila ještě v době kdy ji tu prakticky nikdo neznal a okamžite jsem si ji zamilovala. Samozřejmě je to asi proto že jsem předtím milovala B/A - což miluji dodnes - jenže i Stmívání má svoje osobyté kouzlo, jen kdyby ho sfilmováním a masovou propagací mezi pubertálními a snadno ovlivnitelnými dívkami tak nezprofanovali.
Samozřejmě vždy zůstanu věrná Buffy/Angel, protože oni jsou jednoznačně moje srdcová záležitost, ale zároveň nikdy nebudu odsuzovat Stmívání (No, ikdyž ta Rozbřes už bylo vážně klišé a otrava. :? )
Ano, je pravda ž Stmívání je inspirované Buffy, jenže copak to může autorce zazlívat? Téma znepřátelených rodů/druhů/atd. je tu už od vymyšlení písma. Teď letí upíři a 30 let to budou mimozemšťani, stejně jako to bylo při velkém rozmachu SciFi.
Já: Morganko, kdo je nejhloupější ptáček na světě?
Morgana: Ty Pepo!
---------------------
Tak to vidíte!
Lanevra
upírek
upírek

Odeslatod Leca v 23 čer 2010, 20:19

mhm, a je to tady zase - come on, nejde srovnávat nesrovnávatelné ;-)
Totální souhlasím s Laerry. Btw možná by přitom prozřívání mohl omoci letošní FF :-D
Jestli jsou nějaké dobře doložené záznamy, jsou to záznamy o upírech. Nic nechybí: oficiální zprávy, přísežná prohlášení vážených lidí, kompletní soudní důkazy. A přes to všechno, kdo věří v upíry?
– Rousseau.

http://dream-world.tym.cz/
Leca
čaroděj/ka
čaroděj/ka

Odeslatod Lanevra v 23 čer 2010, 22:28

Když to vezmu kolem a kolem v poslední době se s upířími romány rozthl pytel. Už to člověka ani nebaví, zvláště když vidí že většinou jsou v nich hlavní hrdinky které aspirují na Marry Sue přímo ukázkového typu.
Já: Morganko, kdo je nejhloupější ptáček na světě?
Morgana: Ty Pepo!
---------------------
Tak to vidíte!
Lanevra
upírek
upírek

Odeslatod danca v 13 črc 2010, 21:13

Závěr tohohle skvěle sestříhaného videa =D> mluví za vše :mrgreen:
http://www.youtube.com/watch?v=RZwM3GvaTRM&feature=player_embedded
"Once you sell your soul to the devil, he holds the copyright" Brian Kinney
--------
Michael (to Brian): You will always be young and you will always be beautiful, you´re Brian Kinney for fuck´s sake!
danca
démon
démon

Zpět na Buffyverse