Castle

O seriálech, ve kterých se zjištují pachatelé trestných činů.

Moderátoři: Síma, Portable.Device, Angie

Re: Castle

Odeslatod Matt v 06 říj 2009, 21:34

Diskusia uspesne vyprovokovana :mrgreen:

Druhy diel Castla ma bavil viac ale ani prvy ma rozhodne nesklamal. Bones mal inak tiez vyborny start do serie co uz ale zrejme patri do odlisneho topicu. :wink: Cele je to najskor o tom, ze mi
skratka koncept Castla sedi momentalne ozaj viac, co ale neznamena ze to tak musi byt aj po skonceni celej druhej serie. A ano, Nathan je Nathan, pri vsetkej ucte k Davidovi, ktoreho mam tiez rad :-)
Je lepší být anonymním na světě, než slavným v nebi
Matt
klíč
klíč

Odeslatod Ajka v 06 říj 2009, 23:00

K debatě...snad to nebude úplně OT?! 8-[

Na každý díl druhé řady CASTLA se těším jako malé dítě o Vánocích a už v úterý večer se nemůžu dočkat nové epizody :o . Což se nedá říct o Bones, které si schovávám až na pauzu ve vysílání - vidíte ten obrat?
Čtvrtá řada nenaplnila má očekávání a závěr celé série mě hodně zklamal, nebylo to pro mě stravitelné :evil: . Možná i právě proto jsem se tehdy odhodlala juknout na Castla (a taky proto že jsem zrovna dokoukala Firefly - ano Nathan je Nathan)

Ale Castle je momentálně horká novinka a uvidíme jak si on udrží svůj standart s přibývajícími epizodami. Nicméně zatím na plné čáře vítězí CASTLE =D>

P.S. I tak je Bones stále má srdcovka, jen ne zrovna teď ta hlavní :wink:
My ženy jsme andělé, a když nám někdo poláme křídla, prostě v létání pokračujeme na koštěti...jsme flexibilní!
Ajka
potencionální
potencionální

Odeslatod Illyria v 18 říj 2009, 14:50

Včera jsem úspěšně zhltla první čtyři díly a nemůžu říct, že bych byla zklamaná, ale vidím že každý má z toho jiné pocity a tábory se rozdělili na dva- ti co se nemůžou dočkat Castle dílů a ti, co se nemůžou dočkat Bones dílů... no já jsem v táboře Bones :mrgreen:

Je to možná tím, že jde teprve druhá sezona. Pro mě je to bezva oddechovka, kdy si naplno užívám Castlova humoru a v duchu si říkám, jak by bylo fajn mít takového potomka jako má on :mrgreen:

Mně třeba neposouvání děje vyhovuje, mám pocit, že o to více se právě snaží vytvářet lepší a vtipnější zápletky a dialogy :P
Illyria
klíč
klíč

Odeslatod Ajka v 21 říj 2009, 13:33

Fandové Buffy a hlavně FIREFLY pozor!
Nové promo k nadcházející epizodě 2x06 Vampire Weekend:
http://www.youtube.com/watch?v=9pZWzKw_u60
Sledujte pozorně!!! :twisted: :mrgreen: :mrgreen:
My ženy jsme andělé, a když nám někdo poláme křídla, prostě v létání pokračujeme na koštěti...jsme flexibilní!
Ajka
potencionální
potencionální

Odeslatod Jellyjane v 30 říj 2009, 23:05

Tak šestou epizodu jsem si schovávala, abych si ji vychutnala i s titulkama a dobře jsem udělala. Firefly úvod mě rozněžnil po starých dobrých časech (Nathanovi ten kostým stále sedne :D ) a upíro-vlkodklačí zápletka mě naprosto dostala. Halloween speciály jsou naprosto dokonalé. Proč my taky nemáme tak pěkné svátky?
Jellyjane
upírek
upírek

Odeslatod Jellyjane v 17 pro 2009, 01:07

V posledním díle nazvaném The Fifth Bullet se nám objevil Marc Blucas alias Riley Finn v roli sympatického podezřelého z vraždy. Všem fanynkám doporučuju zhlédnout. :D
Jellyjane
upírek
upírek

Předchozí

Zpět na Krimi seriály