David Boreanaz (Angel)

O protagonistech ze seriálů Buffy, Angel, Firefly a Dollhouse.

Moderátoři: Ramira, Buffy, Illyria

Re: David Boreanaz (Angel)

Odeslatod Leca v 08 čer 2008, 15:23

Carrie píše:To si piš, že budu :D Vzhledem k tomu, že mě při jeho padesáti bude ehm ehm 34... tak to pro mě bude pořád kus chlapa...

nejsi ty náhodou zastáne to, že i inmemoriam bude Dawe kus chlapa? 8) :wink:
Jestli jsou nějaké dobře doložené záznamy, jsou to záznamy o upírech. Nic nechybí: oficiální zprávy, přísežná prohlášení vážených lidí, kompletní soudní důkazy. A přes to všechno, kdo věří v upíry?
– Rousseau.

http://dream-world.tym.cz/
Leca
čaroděj/ka
čaroděj/ka

Odeslatod Carrie v 10 čer 2008, 07:55

Leca píše:nejsi ty náhodou zastáne to, že i inmemoriam bude Dawe kus chlapa? 8) :wink:

:mrgreen: Děsivá představa :D Ale zase na druhou stranu, jsou určité typy, kdy ten "chlap" měl něco do sebe i v osmdesáti (jsem přiměřený úchyl) a já myslim, že on takový bude... i když... nechme se překvapit :mrgreen:
Carrie

Odeslatod Benedikt v 28 zář 2008, 19:43

btw, kdyby nekdo mel zajem tak v bontonlandu na vaclavaku maji kalendar s davidem
Benedikt
čaroděj/ka
čaroděj/ka

Odeslatod Lanevra v 30 led 2010, 23:59

Já si říkám že David má docela zvláštní vkus na role °vytahuje starověký štít a chrání se jím proti různým letícím předmětům z rukou skalních fanynek (sama se mezi ně počítá 8-[
Vemte si jaké role si vybírá. Samé "vraždící maniaky" To máte Angel/use upír (kterého mám ráda :smajlik_40: ), Booth odstřelovač (toho mám rada taky :smajlik_40: ), Kněz Luc Crash psichopata (v tom bílo-černém koženém saku to Davidovi sluší :smajlik_06: ) a ehmm (už mě kvůli těm jménům někdo probodněte kolíkem! :smajlik_29:) z Velentino masoví vrah.
Člověk by skoro řekl že ho něco podvědomě táhne k násilí. :-k °schovává se před další várkou předmětů, i najaká ta střela z kuše se tam mihne°
Já: Morganko, kdo je nejhloupější ptáček na světě?
Morgana: Ty Pepo!
---------------------
Tak to vidíte!
Lanevra
upírek
upírek

Předchozí

Zpět na Herci & herečky